Opleidingen

Je opleiding volgen bij SMEOT

 

Wil je een combinatie van leren, werken en verdienen? Dan is SMEOT de beste keuze.

Door de vele marktcontacten van SMEOT met bedrijven zijn we in staat om samen met jou te kijken welk bedrijf het beste bij je past. Het vakmanschap leer je bij de SMEOT. De theorie volg je bij het ROC van Twente (locatie SMEOT). De overige dagen van de week werk je in het bedrijf. De kosten van de opleiding worden door het bedrijf betaald. Als BBL-er ben je in dienst van het bedrijf en ontvang je daarom een salaris (conform CAO).

 

BBL staat voor BeroepsBegeleidende Leerwerg. Een opleiding in de BBL houdt in dat je werkt en leert tijdens de opleiding. Bij SMEOT houdt dat in twee dagen in de week naar school, waarbij één dag sprake is van theorievakken en één dag sprake is van praktijkvakken. De overige dagen ben je aan het werk bij (de door jou gekozen) werkgever. Hierdoor kun je hetgeen wat je hebt geleerd in de opleiding, meteen toepassen in de praktijk.

 

SMEOT kernmerkt zich door een pedagogisch gunstig klimaat door de kleinschaligheid, de gemoedelijke sfeer en korte lijnen.

 

SMEOT heeft ook volwassenonderwijs.

 

Heb je interesse in één van onze richtingen, maar weet jij nog niet welke en/of wil jij sfeer komen proeven? Dan kun jij je aanmelden voor onze Technische proeverij.

 

Heb je de Open Dag bezocht en wil je iets in de praktijk komen doen? Dan kun je nog een keer bij ons terug komen om een werkstuk te maken. Meld je als leerling aan via Intergrip.