Logoding

Cursussen

SMEOT is er niet alleen voor schoolverlaters, maar ook voor u als werkgever en/of werknemer. Gezien de toenemende vergrijzing en de snelle veroudering is scholing van werknemers nuttig en noodzakelijk. 

SMEOT biedt u om-, her- en bijscholingscursussen die zijn opgezet door kwaliteitsdocenten. 

Er bestaat een omvangrijk en divers aanbod aan cursussen, maar SMEOT is ook in staat uw bedrijf een cursus op maat aan te bieden. SMEOT kan hierbij samenwerken met OpleidingsBedrijfMetaal (OBM).

Aanbod

SMEOT verzorgt onder andere (bijscholings)cursussen op vlak van:

  • Lastechnieken, Constructietechniek, Plaatwerken, Buigtechnieken 
  • Verspanen, Conventioneel en CNC-draaien/frezen 

Elke cursus kan individueel of in een groep worden gevolgd, zowel overdag als in de avonduren, bij SMEOT of op locatie. De cursusduur is afhankelijk van de vooropleiding en de ervaring van de desbetreffende cursist(en). 

Medewerkers zullen beter en breder inzetbaar zijn, waardoor hun waarde voor het bedrijf wordt vergroot. En employability? Wij helpen u graag dit concreet in te vullen en subsidie daarvoor aan te vragen.

Wanneer u meer informatie wenst over één van de cursussen of een cursus op maat, staan wij u graag persoonlijk te woord. U kunt hiervoor contact opnemen met de SMEOT, Han Slots telefoon 074-852 5888

Vragen? Neem contact op!

Brancheorganisaties

Metaalunie lid

 

logo_fme

 


Logo_-_FNV_Bondgenoten

Vakorganisaties

cnvlogobmptrans

 

Logo-De-Unie-351(2)